Здорове студентство або тільки рух уперед

Нещодавно, 18 вересня, Факультет природничих наук за організаційної підтримки деканату та інструкторів спортивного клубу «Альянс» провели відкриту розминку до Дня фізичного виховання та спорту. Студентство чудово сприйняло цю ідею та з успіхом реалізувало її після занять. Неабияку допомогу в організації заходу надав голова профбюро факультету – Накладюк Петро та його команда.

Опісля, Ольга Приймак – інструктор «Альянсу», наочно продемонструвала приказку: «В здоровому тілі – здоровий дух», та під інтенсивний ритм разом з студентами та викладацьким складом виклалась на максимум. Розуміючи, що це тільки початок, студентів очікувала пробіжка навколо Німецького озера.

Цим самим, представники Факультету природничих наук записали відеозвернення для факультету фізичного виховання та спорту – кинули своєрідний виклик на продовження челенджу. Місце проведення не важливе, умова одна – це 3 кілометри бігу та інтенсивна розминка перед. Першими до фінішу прибули студенти ІІІ курсу: Накладюк Петро, Штурмак Юрій та Магмет Андрій. Звісно, що після таких веселощів: фото, відео та селфі – як невід’ємний атрибут. Усі хотіли запам’ятати цей момент.

Приємним фактом є те, що прапор України, який вже побував зі студентами в походах Українськими Карпатами стає своєрідним талісманом для нашого факультету, бо і цього разу він був на перших рядах для фото.

Ще раз висловлюємо свою подяку деканату, спортклубу «Альянс» та профбюро факультету природничих наук за сприяння у проведенні такого потрібного і веселого заходу для всіх студентів.

Наші студенти за здоровий спосіб життя!!!