СТУДЕНТИ ГЕОГРАФИ У ЦЕНТРІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ “PNU ECOSYSTEM”

19 лютого у Центрі інноваційних освітніх технологій “PNU Ecosystem” відбулось практичне заняття для студентів географів щодо використання інноваційних освітніх інструментів у професійній географічній діяльності.

У заході взяли участь студенти 3 курсу спеціальності Середня освіта Географія, які готуються стати майбутніми учителями, та викладачі кафедри географії та природознавства доц. Закутинська І.І., ст. викл. Лотоцька М.П. Студенти мали можливіть застосовувати Smart дошку під час своїх доповідей, а також використовували цифрові ресурси, зокрема  навчальні відеофрагменти, які були дотичні до теми, яку обговорювали.

Залучення студентів географів до навчання із застосуванням інформаційних технологій, засвідчило підвищення якості засвоєння ними навчального матеріалу, настрою і бажання надалі із задоволенням вивчати предмет та виконувати подібні завдання. Інформатизація позитивно вплинула на навчальний процес. Також студенти отримали практичні поради й рекомендації від своїх викладачів щодо практичної роботи в Новій українській школі.