Вийшов друком збірник І Регіонального науково-практичного семінару-вебінару «Географічна освіта і наука в умовах воєнного стану»

Вийшов друком збірник І Регіонального науково-практичного семінару-вебінару «Географічна освіта і наука в умовах воєнного стану» кафедри географії та природознавства Факультету природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Дякуємо усім колегам і студентам, які долучилися до проведення семінару та сприяли тому, що він успішно відбувся та залишиться в історії географічної науки.

У збірнику наукових праць розглядаються теоретичні та прикладні питання географічної освіти, науки і практики, висвітлені теоретичні питання методики навчання географії, подані результати географічних досліджень, проведених у різних регіонах України. Наведені методики вивчення загальних проблем, змісту, форм і методів навчання та проведення уроків з географії.

Видання адресоване науковим співробітникам, викладачам, вчителям, студентам  денної та заочної форм навчання та усім, хто цікавиться географією.

Збірник матеріалів міститься за покликанням:

https://drive.google.com/file/d/1YVlTL0B3gHFZ4hfpe1BeW0a9GfO1ln0u/view?usp=sharing

Сертифікат учасника семінару-вебінару можна завантажити перейшовши за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1Co0ZUAbrlLk1ryAWY-dvqOPdXquoXzig?usp=drive_link

З повагою та найкращими побажаннями, Оргкомітет!

Миру і перемоги всім нам! Тримаймося!

Все буде Географія!