ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є спеціальним закладом, що надає соціальні послуги сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Основною метою зустрічі було ознайомити студентів із діяльністю Центру у напрямі надання психологічних, інформаційних і інших послуг сім’ям, дітям та молоді.

Заступник директора Центру Ірина Михайлівна Лущак 01 квітня зустрілася зі студентами кафедри географії та природознавства.  Під час спілкування мова йшла про можливі шляхи сприяння у задоволенні соціальних потреб сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, а також про участь  у різних соціальних програмах  шляхом проведення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю, зокрема   забезпечення   соціальної  профілактики і психологічної адаптації.

Також піднімались питання  дотримання і захисту прав людини, недопущення дискримінаційних дій і насильства щодо дітей та жінок тощо.
Вдалось також спільно окреслити можливі шляхи майбутньої співпраці та залучення студентів до проведення роботи із сім’ями, дітьми та молоддю.

Кожен, хто потребує підтримки, консультації, або має інформацію про сімей з дітьми, які на даний час потребують невідкладної допомоги, має можливість звернутися щоденно з 16.00 до 21.00 за номерами «телефону довіри»:

– (066) 774 9894

– (068) 635 7539

Щиро вдячні працівникам Центру: фахівцю зі соціальної роботи Гаранжі Анні Іванівні за організацію зустрічі та заступнику директора Лущак Ірині Михайлівні за цікаве спілкування.