АЛГОРИТМ ВСТУПУ В МАГІСТРАТУРУ 2021: ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ

В середу, 31 березня 2021 р., в 10:00 год відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч зі студентами  4 курсу освітнього рівня “Бакалавр” денної та заочної форми навчання на тему: “Алгоритм вступу в магістратуру 2021: покрокова інструкція“.  Зустріч була  інформативною та цікавою!

 Завдяки інформації, підготовленій доц. Бєловою Наталією Володимирівною, студенти 4 курсу, викладачі кафедри географії та природознавства, а також інші учасники зустрічі змогли довідатись про актуальні виклики цьогорічної вступної кампанії.

 У 2021 році для вступу у магістратуру з усіх спеціальностей необхідно мати результати ЄВІ (єдиного вступного випробування) з іноземної мови. Реєстрація   вступників   для складання ЄВІ    триватиме  з 11 травня до 3 червня. Для успішної реєстрації слід перш за все  сформувати  комплект реєстраційних документів. Більш детально про алгоритм вступу у магістратуру у 2021 р. можна дізнатись із презентації, розміщеної на сайті кафедри у закладці «Абітурієнту» за покликанням

https://kgip.pnu.edu.ua/умови-прийому/алгоритм-вступу-в-магістратуру_2021-р/

Запрошуємо Вас шановні бакалаври поповнити студентську родину магістрів кафедри географії та природознавства за ОП Географія та Середня освіта (Географія)