НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ IV КУРСУ.

01.02.2021 р. зі студентами кафедрі географії та природознавства відбулася настановча конференція з педагогічної практики студентів ІV курсу, в якій взяли участь методисти кафедри доц. І.І. Закутинська, викл. А.І. Червінський.

У своєму виступі відповідальна за практику доц. І.І. Закутинська пояснила мету та завдання практики, наголосила, що педагогічна практика студентів ІV курсу – є важливою умовою  для формування професійної компетентності майбутнього вчителя географії. Педагогічна практика виявляє знання та уміння, досвід творчої діяльності, здобуті студентом під час теоретичного та практичного навчання в університеті. Ознайомила з вимогами щодо оформлення звітної документації, яку студентам-практикантам потрібно надати наприкінці практики.

Також під час конференції в режимі  online (zoom) долучилася випускниця нашої кафедри Світлана Калиняк, яка працює вчителем географії в Надвірнянському ліцеї №3. Світлана  розказала студентам про сучасні методи навчання такі як:  змішане навчання або blended learning, google classroom, про технологію «перевернутий клас», також про цікаву діаграму «мапа думок mind map», а також  надала 5 порад щодо ефективного планування часу так званого «Тайм-менеджмент», що є важливим для сучасного вчителя. Дякуємо нашій випускниці Світлані Калиняк за  слушні методичні поради стосовно їх роботи у школі.

Нашим студентам-практикантам бажаємо успіхів у творчому пошуку, здобутті нових практичних знань і реалізації себе як професіоналів на ниві географічної освіти.