НАША ЗИМОВА МАНДРІВКА В КАРПАТИ

17 лютого 2023 року студенти-бакалаври ІІ курсу в супроводі доцентки кафедри Бєлової Наталії Володимирівни провели активну екскурсію у популярний туристичний центр Івано-Франківської області – курортне місто Яремче.

Яремче – це надзвичайно красива природа, найчистіше повітря, водоспад Пробій, підвісний міст, з якого відкривається незабутній пейзаж на гірську річку та схили. Відвідали неймовірно колоритний гуцульський сувенірний ринок, де кожен мав можливість порелаксувати під шум карпатських хвиль, придбати різноманітні сувеніри на згадку.

Масу позитивних емоцій принесла прогулянка по Карпатському національному природному парку, зокрема студенти відвідали міні-зоопарк і вольєрне господарство, а також парк-музей «Карпати в мініатюрі».

Далі наш маршрут пролягав у відомий гірськолижний курорт Буковель, де студенти змогли насолодитися красою мальовничих гір, а для когось – це була перша подорож у курортну місцевість.

Студенти вкотре пізнали для себе щось нове про історію рідного краю, Гуцульщини, а також побачили надзвичайні краєвиди, які подарувала нам природа.

Цей день супроводжувався чудовим настроєм та позитивними емоціями. Сповнені енергії, сил та ентузіазму повернулися додому, щоб найближчим часом організувати щось таке ж грандіозне та веселе.