ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАН

25.02.2023. в онлайн форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
Секції географія, гідрологія. Члени журі – кандидати географічних наук, доценти Роман Сливка, Ірина Закутинська та кандидат педагогічних наук, доцент Йосип Гілецький.
Тематика робіт була різноманітною, учасниками були представлені цікаві постерні доповіді, презентації та висновки. Під час конференції відбулися жваві дебати на тематику представлених досліджень. Окремі роботи відзначалися оригінальністю і науковою новизною.
По завершенню наукового заходу член журі – Йосип Гілецький надав цінні поради для вдосконалення наукових досліджень та побажав перемоги на наступного етапі конкурсу-захисті.
У межах профорієнтаційної роботи Ірина Закутинська зазначила, що кожного року молоді науковці МАН обирають для навчання Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.
Роман Сливка звернув увагу на перспективи нової освітньої програми, яка запроваджується в 2023 році під назвою «Географія і організація простору територіальних громад».
Учасники конкурсу МАН отримали запрошення на навчання до нашого університету.
Вітаємо переможців і бажаємо успіхів на ІІІ етапі Конкурсу! Дякуємо вчителям за підготовку учнів і допомогу з підтримки та розвитку талановитої молоді!