Студенти кафедри географії та природознавства урочисто відзначили День захисника України

16 жовтня 2018 р. студенти кафедри географії та природознавства урочисто відзначили одразу чотири свята – День захисника України, 76-у річницю створення Української повстанської армії, День українського козацтва та свято Покрови Пречистої Богородиці.

В ході урочистого святкування відбулися змагання серед команд студентів у формі брейн-рингу на тему “З історії козацтва”.  За підсумками журі, команди з найвищими результатами були нагороджені грамотами та подарунками за здобуті призові місця.

Фінальною родзинкою святкування було проведення конкурсу студентських робіт до Дня захисника України “Захисник – це…”, чому слугували  плакати з силуетами воїнів, які символізують різні іпостасі захисників в українських реаліях.  Кожен студент мав можливість  долучитися до конкурсу та написати на силуетах ті слова, з якими для нього асоціюється сучасний захисник, висловити слова подяки і згадати усіх, хто століттями відвойовував, захищав та продовжує обороняти нашу землю від загарбників-окупантів. Проведення конкурсу носить національно-патріотичні мотиви виховання студентської молоді.