СТАЖУВАННЯ НА ГЕОГРАФІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

У період з 22 березня по 22 червня 2021 р. пройшли стажування на базі кафедри фізичної географії та геоекології Географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка завідувач кафедри географії та природознавства Атаманюк Ярослава Дмитрівна та доцент кафедри Бєлова Наталія Володимирівна. 

Метою стажування було підвищення кваліфікації щодо організації навчального процесу в умовах дистанційного навчання і викладання базових та вибіркових навчальних дисциплін, складання навчальних планів за спеціальностями: 014 Середня освіта (географія), 106 Географія та 103 Науки про Землю.

Теоретичні знання та набуті практичні навички під час стажування дають можливість застосовувати інноваційні технології, форми, методи та засоби науково-педагогічної роботи в практичній підготовці бакалаврів та магістрів з географічних спеціальностей.

За результатами проходження стажування викладачі кафедри одержали  сертифікати про участь в підвищенні кваліфікації,  загальним обсягом – 180 год (6 кредитів ЕКТС).

Стажування_КНУ_Т_Шевченка_2021_Атаманюк_Я_Д

Стажування_КНУ_Т_Шевченка_2021_Бєлова_Н_В