КУЛЬТУРНІ ЛАНДШАФТИ У ФОКУСІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГЕОГРАФІВ КАФЕДРИ

23 версня 2021 р. доценти кафедри географії та природознавства Роман Сливка, Ірина Закутинська взяли участь у міжнародній науковій конференції КУЛЬТУРНИЙ ЛАНДШАФТ ЯК ГЕОГРАФІЧНИЙ ФЕНОМЕН, який був організований кафедрою фізичної географії, геоморфології та палеогеографії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Конференція присвячена актуальним питанням інтерпретацій культурного ландшафту, цілеспрямовано створеним ландшафтам, реліктовим та палеоландшафтам, збереженню та адаптації культурних ландшафтів до природних та антропогенних змін. Із вітальним словом виступили проректор з наукової роботи ЧНУ ім. Ю. Федьковича Саміла А.П. та декан географічного факультету Заячук М.Д.
Мали велику приємність виступити з доповіддю у пленарному засіданні на тему: КРИМСЬКИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНО-ПОЛІТИЧНИЙ КОНФЛІКТ: ПРОБЛЕМИ РУЙНУВАННЯ КУЛЬТУРНИХ ЛАНДШАФТІВ ПІВОСТРОВА.
Дякуємо керівництву факультету, колективу кафедри фізичної географії, геоморфології та палеогеографії за блискучу організацію конференції, а також за можливість виступити з доповіддю. Це важливий досвід у житті науковця, об’єктом якого є культурний ландшафт України.

Сертифікат Ірина Закутинська

Сертифікат Роман Сливка

Сертифікат Ярослава  Атаманюк