RESEARCH SMARTER: SWOT-АНАЛІЗ В INCITES: СПРАВЖНІЙ КОРЕКТНИЙ АНАЛІЗ ЗА СПЕЦІАЛІЗАЦІЯМИ

Здобувачі освіти, які навчаються на ІІ курсі спеціальності «Географія» разом із доц. Іриною Закутинською взяли участь у вебінарі «Research Smarter: SWOT-аналіз в InCites: справжній коректний аналіз за спеціалізаціями», що відбувся 26 травня 2022 р. Вебінар був підготовлений компанією Clarivate, які є власникими і виробниками потужних ресурсів та інструментів, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні.
Під час вебінару консультантка з регіональних рішень копманії Ірина Тиханкова розповіла про дані Web of Science Core Collection які використовуються InCites, а також темою обговорення стали ключові компоненти SWOT-аналізу. Студенти отримали практичні рекомендації та поради з підготовки до майбутньої наукової діяльності.
Дякуємо компанії Clarivate, яка створила портал українською мовою, на якому доступні вебінари та інші корисні для наукової діяльності електронні ресурси, зокрема аналітичні матеріали, підготовлені Інститутом наукової інформації, що діє в структурі Clarivate.