ВІТАЄМО ПРИЗЕРА ІІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАН

У надзвичайних умовах воєнного стану та бойових дій, протягом червня-липня відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2022 році.

10 липня 2022 р. відбулася урочиста церемонія закриття конкурсу та оголошення його переможців, яка демонструвалась в онлайн-режимі. Цьогоріч він був складним для учасників також через велике зростання конкуренції серед фіналістів, адже ряд областей, зокрема прифронтових, скористалися дозволом на подання не одного, а одразу трьох проєктів для участі в змаганні у кожній секції.

Вихованці стаціонарних секцій МАН, що працюють при кафедрі географії та природознавства, представили свої роботи у відділенні «Науки про Землю» та здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі-захисті МАН.

У секції «Кліматологія та метеорологія» ІІІ призове місце отримав Павчак Олег (учень 10 класу Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради) зі своїм науковим керівником – Бєловою Наталією Володимирівною, кандидатом географічних наук, доцентом кафедри географії та природознавства.

Урочисту церемонію нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт МАН України, в якій взяли участь керівники МАН і МОН, зіркові гості (співак та фронтмен «Океану Ельзи» С. Вакарчук, вчені – лауреати Нобелівської премії з різних країн світу, українські вчені та популяризатори науки, що зараз воюють або займаються волонтерством), можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=lwWGq_CUX64

Ще раз вітаємо наших конкурсантів та їхнього наукового керівника з перемогою! Бажаємо нових досягнень!