УРОК ГЕОГРАФІЇ ДЛЯ КУЛЬТУРНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ «СВІТЛИЦЯ» В ПОРТУГАЛІЇ

Вже другий рік доцентка кафедри географії та природознавства Ірина Закутинська спільно з директоркою культурно-освітнього центру «Світлиця» Любов’ю Тадеївною Піхо та випускником нашої кафедри вчителем географії Віталієм Ковальчуком організували для українських дітей в Португалії дистанційні заняття з географії.
З вітальним словом до присутніх звернулася Любов’ю Тадеївною Піхо, яка відзначила, що молодь живе майбутнім, дивиться в майбутнє і будує плани щодо вирішення проблем у своєму регіоні та країні загалом.
В ході зустрічі, Ірина Закутинська, відзначила, що у цей тяжкий для нашої країни час дуже важливими є такі зустрічі, наше єднання та взаємна підтримка. Подія відбулася в рамках виробничої педагогічної практики.
Оnline-урок проводила студентка IV курсу спеціальності «Середня освіта. Географія» Надія Слижук на тему: «Загальна характеристика Азії» для учнів 10 класу. Під час уроку було налагоджене інтерактивне спілкування із українськими дітьми закордоном, учні активно відповідали на запитання, обговорювали дану тему, яка була представлена презентаційним матеріалом.. Наша студентка показали свою професійну спроможність і готовність проводити заняття в нестандартному форматі транскордонного он-лайн уроку.
Підсумки online-зустрічі були підведені завідувачем кафедри географії та природознавства Атаманюк Ярославою Дмитрівною, яка подякувала учасникам та побажала подальшої плідної роботи учителям, учням, студентам та викладачам.
Всім бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, подальшої співпраці на ниві географічної освіти!
Разом крокуємо до нашої Перемоги!