СТУДЕНТИ 3 КУРСУ ЗАВЕРШИЛИ СТАЖУВАННЯ НА ПРОЄКТІ МОЛОДЬ І ВЛАДА.

Марта Гасюк поділилась своїми враженнями про стажування.

Ось і завершилось моє стажування в Молодь і влада. Дякую організаторам за цікаві зустрічі з успішними людьми, які ділилися з нами своїм досвідом та давали цінні поради, а також за можливість спробувати себе у ролі працівника Управління міжнародних зв’язків, туризму та промоції. Було дуже захопливо бачити, як функціонує цей відділ і як він сприяє розвитку туристичного потенціалу нашого міста.

Я вдячна за можливість бути частиною цього проекту, а також за знайомство з неймовірно талановитими та привітними людьми. Ми встигли не лише працювати разом, але й стати друзями, що робить цей досвід ще більш цінним.
Завдяки стажуванню в “Молодь і Влада” я розширила свої професійні навички, отримала безцінний досвід роботи в команді та збагатилася новими знаннями про міжнародні відносини та туризм в місті Івано-Франківську. Цей проєкт не лише дав мені можливість спробувати себе в новій сфері, а й відкрив двері до професійного зростання в майбутньому.
Ще раз велике спасибі організаторам Yura Holovchuk і Лілія Шепітчак та всім, хто долучився до реалізації цього стажування. Я вірю, що ця незабутня пригода залишить слід у моєму житті, і я з нетерпінням чекаю на нові виклики та можливості, які принесе майбутнє.