ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТЕ! КАФЕДРА ГЕОГРАФІЇ ТА ПРИРОДОЗНАВСТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ГЕОГРАФІЯ)»

Якщо Вам подобається пізнавати світ, щодня дізнаватися щось нове про материки і країни, свою Батьківщину, природні явища і політичні процеси, мандрувати незвіданими шляхами віртуально і наяву, і Ви хочете щоб Ваше захоплення було Вашою професією і основним сенсом Вашого життя, то поступайте на спеціальність 014.07 Середня освіта (Географія) у Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.
У своїй майбутній трудовій діяльності Ви зможете ділитися знаннями про різноманіття природи, людських етносів і культур, видів економічної діяльності із підростаючим поколінням. А ще, крім звичних уроків із використанням інформаційних технологій, Ви отримаєте навики мандрівок у гори, до високих вершин і мальовничих водоспадів, скельних останців і прохолодних печер. А найкоротші шляхи до високогір’я Чорногори в Українських Карпатах, кам’яних розсипів і водоспадів Скибових Горган, найвідоміших осередків гірського туризму проходять через місто Івано-Франківськ, яке активно розвивається, гармонійно поєднуючи архітектурні форми минулого і сучасність.

Вступ: інформація для вступників 2023 року

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ (https://admission.pnu.edu.ua/)
Вступ: інформація для вступників 2023 року
Оголошення