ВІДПОЧИВАЙ І НАВЧАЙСЯ БЕЗПЕЧНО

Саме під таким девізом сьогодні пройшла зустріч інспекторів відділу зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області з активними студентами та учнями міста.

У просвітницькому заході взяли участь доцент кафедри Наталія Бєлова, студенти-географи IV курсу, вчителі та учні ліцеїв Івано-Франківської ОТГ на відкритій локації в Міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка.

Поліцейські ознайомили молодь з роботою патрульних, розповіли особливості їх служби та цікаві моменти з досвіду роботи. Такі неформальні зустрічі викликають зацікавленість до працівників правоохоронних органів, сприяють вихованню свідомих громадян і пробуджують відповідальність у підростаючого покоління по відношенню до себе, оточуючих і довкілля.

Географи висловили зацікавленість до соціальної безпеки нашого міста, зокрема тих проблем з котрими найчастіше доводиться зустрічатися в Івано-Франківську.

Завершилася зустріч бесідою про правила безпечної поведінки під час літніх канікул.

Це вже не перша зустріч географів з представниками патрульної поліції, яка  завжди цікава, повчальна і надихаюча!

Дякуємо інспекторам патрульної поліції за їх добросовісне ставлення до виконання професійних обов’язків і співпрацю з кафедрою географії та природознавства!