ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ФІЗИКО-ТЕХНІЧНОМУ ЛІЦЕЮ-ІНТЕРНАТІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

У рамках профорієнтаційної роботи, доцент кафедри географії та природознавства Бєлова Наталія Володимирівна провела відкриті заняття з географії 23 лютого 2022 р. в Івано-Франківському фізико-технічному ліцею-інтернаті Івано-Франківської обласної ради на тему “Сучасна глобальна економіка та тенденції її розвитку” для учнів 11-х класів, охопивши загальну аудиторію слухачів – 92 осіб.

Поступово наближається час обрання ЗВО у якому вступники 2022 року проведуть свої найяскравіші роки студентського життя. Наталія Володимирівна ознайомила учнів із загальною інформацією про наш університет, його місце розташування, офіційний сайт, адресу приймальної комісії, умовами вступу і його рейтингами. Також ліцеїстів запросили до участі у Всеукраїнській олімпіаді Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з географії для професійної орієнтації вступників і дні відкритих дверей, зосередивши увагу майбутніх абітурієнтів на перевагах навчання в нашому ЗВО, порівняно з іншими навчальними закладами.

Надана інформація зацікавила учнів, вони задавали низку запитань, які стосувалися можливостей працевлаштування по закінченню навчання в університеті, розміру стипендії, кількісних показників державного замовлення за окремими спеціальностями, матеріально-технічного забезпечення та інших аспектів вступу і подальшого навчання.

В цілому захід пройшов у теплій та дружній обстановці, зацікавленість учнів і жваве обговорення вселяє впевненість, що окремі випускники Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради виберуть Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника для навчання.