І ВСЕ НА СВІТІ ТРЕБА ПЕРЕЖИТИ, І КОЖЕН ФІНІШ – ЦЕ, ПО СУТІ, СТАРТ

Кафедра географії та природознавства у складі: голова комісії – Інни Червінської, доктора педагогічних наук, професора, членів комісії – Ярослави Атаманюк, кандидата географічних наук, доцента, завідувача кафедри географії та природознавства; Романа Сливки, кандидата географічних наук, доцента; Оксани Гасюк, старшого лаборанта кафедри, секретаря екзаменаційної комісії, завершила атестацію здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми 014.07 Середня освіта (географія).

Результати захисту дипломних робіт засвідчили достатньо високий рівень теоретико-методологічної та практичної підготовки студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти до професійної діяльності в умовах ЗЗСО.

Під час захисту наукових робіт магістранти продемонстрували якісну фахову підготовку, належне володіння уміннями і навичками науково-дослідної та пошукової діяльності в галузі географічної освіти, проявили сформовані уміння наукової комунікації та професійну компетентність.

Тематика дипломних робіт магістрантів розкриває окремі аспекти проблематики досліджень кафедри географії та природознавства із врахуванням актуальності питань географічної освіти  та відображає запити сучасних ЗЗСО.

По завершенні іспиту від імені групи магістрантів зі словами вдячності до присутніх звернувся Петро Накладюк, який подякував членам екзаменаційної комісії, рідній alma mater, викладачам кафедри географії та природознавства за здобуті знання, сформовані компетентності, цінні поради та настанови, за співпрацю та підтримку.

Вітаємо майбутніх географів з успішним захистом магістерських робіт. Пишаємося вашими здобутками! Бажаємо усім творчої атмосфери та реалізації нових ідей та задумів під мирним небом України!