ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ УСПІШНО ПРОЙШЛИ ТРЕНІНГ “SOFT SKILLS ДЛЯ КАР’ЄРИ ВЧЕНОГО” ЗА ПІДТРИМКИ РАДИ МОЛОДИХ УЧЕНИХ ПРИ МІНІСТЕРСТВІ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України спільно з Офісом підтримки вченого провели І Серію тренінгів “Soft skills для кар’єри вченого” у період з 21 по 25 серпня 2023 року.

У рамках серії тренінгів доцентки кафедри Наталія Бєлова та Ірина Закутинська  провели практичний тренінг під гаслом: “Soft Skills. Що це таке та навіщо вони географам?”. Для аудиторії були розкриті питання щодо сучасних навичок успішної комунікації у професійній діяльності, особливості ділового етикету в різних країнах світу, лідерства, організаційної культури, опрацьовано техніки активного слухання та представлена методика побудови колеса життєвого балансу.

Головною метою Серії тренінгів “Soft skills для кар’єри вченого” є  формування компетентностей індивідуально-особистісного та професійного самовдосконалення особистості вченого на шляху до  ефективного виконання досліджень та сприяння кар’єрного росту.

Після успішного завершення І Серії тренінгів “Soft skills для кар’єри вченого” Наталія Бєлова та Ірина Закутинська були нагороджені сертифікатами.