МІЖНАРОДНА АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ – НАВЧАННЯ У ПОМОРСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ У СЛУПСЬКУ

Цього року ми відновили добру традицію кафедри географії та природознавства семестрового обміну студентами із Поморським університетом у Слупську (Республіка Польща).

Програма міжнародної академічної мобільності для наших  талановитих студенток розпочалась  30 вересня.  Як стверджують здобувачі вони «швидко влаштувалися в новому оточенні і знайшли нових друзів, а справжнє студентське життя полягає не лише в навчанні, але і у відкритті нового світу», тому перш за все, познайомились зі Слупськом, який стане рідним на весь семестр.

Також, звичайно, скористалися нагодою, щоб відвідати Гдиню і мальовниче місто Устка, розташоване на березі Балтійського моря.

«Спілкування з  місцевими студентами є неймовірною можливістю для культурного обміну. Але справжній скарб цього обміну – це дружба з польськими студентами, можливість проводити вільний час та студентські вечори із однодумцями з усього світу. Цей семестр є для нас чудовим часом, щоб поглибити свої знання та знайти нові горизонти», – написала учасниця семестрового обміну Марта Гасюк.

Про особливості навчального процесу студентки пообіцяли розповісти у наступному дописі.