УЧАСТЬ В РОБОТІ ЕКСПЕРТНОЇ КОМІСІЇ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОДА

Згідно наказу Департаменту освіти і науки  Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 27.10.2023 р. доцентка кафедри географії та природознавства Наталія Бєлова проводила атестаційну експертизу у ВСП «Бурштинському торговельно-економічному фаховому коледжі Державного торговельно-економічного університету» на право професійної підготовки кваліфікованих робітників за професією «Агент з організації туризму; покоївка; адміністратор».

До складу  експертної комісії увійшли: Гаврилюк Ігор Олегович, заступник директора Департаменту освіти і науки  Івано-Франківської обласної державної адміністрації; Кіндрат Орест Богданович, відповідальний секретар Івано-Франківської регіональної експертної ради та Шафоростов Олексій Омелянович, директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області.

У період з 4 по 8 грудня 2023 року було проведено аналіз основних напрямів діяльності Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ.

Експертна комісія відзначила, що для забезпечення професійної підготовки кваліфікованих робітників у коледжі є належна матеріально-технічна база, сучасні облаштовані кабінети професійно-теоретичної підготовки та навчальне туристичне агентство, а в приміщенні гуртожитку функціонує навчально-тренувальний готель-хостел з відповідним внутрішнім наповненням.

Важливим практичним результатом є те, що ринок праці нашого регіону поповниться висококваліфікованими робітниками, здатними вирішувати поставлені завдання, самодостатніми, спроможними до саморозвитку та самореалізації.

Особлива подяка – колективу Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ за теплу, робочу та дружню атмосферу!