ДИСТАНЦІЙНІ УРОКИ З ГЕОГРАФІЇ У ПОРТУГАЛІЇ

4.12.2021 р. доцентка кафедри географії та природознавства Ірина Закутинська спільно з директоркою культурно-освітнього центру «Світлиця» Любов’ю Тадеївною Піхо організували для українських дітей в Португалії дистанційні заняття з географії, які проводили студентки IV курсу спеціальності «Середня освіта. Географія», кафедри географії та природознавства.
Онлайн-урок для 9 класу на тему: «Первинний сектор господарства. Сільське господарство світу та України. Рослинництво» на високому рівні провела Христина Паньків. Онлайн-урок для 11 класу  на тему: «Географічні наслідки параметрів і рухів Землі» успішно провела Тетяна Федоришин.
Студентки  розпочинали свої заняття із представлення Прикарпатського національного університету та каффедри географії, їм вдалося успішно налагодити інтерактивне спілкування із українськими дітьми закордоном. Це чудовий практичний досвід педагогічної майстерності, за що щиро вдячні уважним учням центру «Світлиця» та пані Любов Піхо. Наші старшокурсниці показали свою професійну спроможність і готовність проводити заняття в нестандартному форматі транскордонного он-лайн уроку. На якийсь час Україна і Португалія сталими ближчими одна до одної.