ВИВЧАЄМО ГЕОГРАФІЮ РАЗОМ З ПОЗАШКІЛЛЯМ

18 грудня 2023 року доцентка кафедри географії та природознавства  Наталія Бєлова провела інтерактивне заняття для учнів 10-11 класів Ліцею № 17,  Ліцею імені Романа Шухевича Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради. На занятті присутніми були 48 учнів.

Під керівництвом Наталії Бєлової учні опановували навики цифровізації географічної освіти, а саме – можливості повсякденного використання інструментарію Google Earth, визначення відстаней від Івано-Франківська до міст-побратимів, побудова хмари слів «Сталий розвиток Івано-Франківська» та створення персональної «єВізитки», після чого учні командами представляли напрацьовані результати.

З вітальним словом виступив начальник управління позашкільної освіти Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Василь Ревчук, який привітав усіх учасників із вдалим проведенням заняття та вручив активним учням подяки від міської ради. Захід відвідали – Іван Бойко, директор Малої академії наук учнівської молоді Івано-Франківської міської ради, вчителі та студенти.

Емоції та піднесений настрій молоді переконливо свідчать про те, що такі заходи – це бездоганний спосіб заохотити підростаюче покоління до активного і цілеспрямованого навчання та проведення дозвілля. Саме така форма роботи з молоддю ефективно розвиває у них почуття відповідальності за команду, почуття підтримки, згуртованість, вміння домовитись, вміння висловлювати та відстояти свою думку!