ХАКАТОН ВІД ВИПУСКНИЦІ КАФЕДРИ

6.03.2024 за ініціативи випускниці кафедри географії та природознавства Тетяни Федоришин відбувся другий етап проєктного івенту «Ідеальному місту – ідеальний ЖК».
В ході зустрічі виступила із доповіддю запрошена ріелтор пані Богдана Більчак, яка розповіла про сучасні тенденції ринку нерухомості в Івано-Франківській міській територіальній громаді.
Під час хакатону студенти-географи представляли свої проєктні роботи, де враховували геоурбаністичні підходи, а також архітектурні концепції. Захід відбувся в дусі здорової конкуренції. Студенти продемонстрували потенціал проєктного мислення, застосували концептуальні принципи нового урбанізму. Переможці заходу, студенти 4-го курсу, використали інноваційні методи дослідження. Наприклад, застосовано методи соцопитування мешканців мікрорайонів міста та документального фільмування.
На завершення хакатону журі оцінило всі проєктні роботи і визначило переможців. Такий захід сприяє стимулюванню та мотивації у навчальному процесі серед студентів, а також сприяє обміну ідеями та розвитку нових геоурбаністичних рішень.