«СУЧАСНЕ БЛИЗЬКО-СХІДНЕ МІСТО. КЕЙС-ДУБАЙ» ONLINE-ЗУСТРІЧ ІЗ ВИПУСКНИЦЕЮ НАШОЇ КАФЕДРИ – ІННОЮ МЕЛЕШКО

10.12.2020 о 09:00 відбулася  онлайн-зустріч на платформі Zoom із випускницею нашої кафедри Інною Мелешко, яка проживає в Дубаї – ультрасучасному місті Близького Сходу і працює вчителем-волонтером в українській школі в ОАЕ «Софія».
Інна Мелешко закінчила  кафедру географії та природознавства у 2007 р. Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Після закінчення унівеситету працювала менеджером по туризму. Зі зміною сімейного положення переїхала до ОАЕ, де працює вчителем-волонтером в Українській школі в ОАЕ «Софія». Школа стала першою українською школою не тільки в ОАЕ, але й на всьому Аравійському півострові, яка відкрила свої двері у травні 2016 року для навчання та розвитку дітей української громади. Також Інна займається вивченням методики викладання української мови, як другої мови чи успадкованої. Деякий час працювала в місцевих дитячому садку та школі, завдяки чому мала можливість вивчити особливості навчання та виховання дітей дошкільного та молодшого віку.
На онлайн-зустрічі були присутні доц. Ірина Закутинська, доц. Роман Сливка, доц. Йосип Гілецький, доц. Мирослав Сав’юк та студенти нашої кафедри, які взяли участь у дискусії на тему: «Сучасне близько-східне місто. Кейс-Дубай».  Під час свої доповіді, яка була представлена презентаційними матеріалами Інна Мелешко дала географічну характеристику міста Дубай, зробивши важливий акцент на урбанізації, яка стрімко зростає. Також Інна поділилася свої педагогічним  досвідом в початковій школі в якій вона працює, проаналізувала освітні процеси в даній країні, прокоментувала про свою волонтерську роботу.   Дана зустріч надихнула наших студентів бути креативними, бути сильними, любити Україну і  любити свою Альма Матер! І все буде добре.
Дякуємо Inna Meleshko за цікаву доповідь і позитивні емоції???