ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ! ЗАВДАННЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ У 2020-2021 РОЦІ З ГЕОГРАФІЇ

Завдання дистанційного туру Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020-2021 році з географії”

Кафедра географії та природознавства запрошує вас взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2020-2021 році з географіїпризерам якої під час вступу до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника до сертифікату ЗНО з географії додаватиметься до 20 балів при вступі на спеціальності 106 географія, 103 Науки про Землю та 014.07 Середня освіта (географія).

Олімпіада проводиться в два тури:

I тур (дистанційний, заочний) проводиться з 20 січня до 20 лютого 2021 року;

ІІ тур (очний) проходитиме 20 березня 2021 р. на Факультеті природничих наук за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 201.

Завдання першого (дистанційного) туру олімпіади з географії Ви можете отримати за посиланням:

Дистанційний тур завдання з географії

Чекаємо на ваші відповіді (у будь-якому форматі) на електронну пошту kgp@pnu.edu.ua  За цією ж адресою ми готові відповісти на усі ваші запитання.

Участь в олімпіаді безкоштовна!

Абітурієнте, не прогав свій шанс отримати 20 додаткових балів!

Бажаємо успіхів та чекаємо Тебе серед студентів одного з провідних університетів Західної України – Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника!