ВИВЧАЄМО ГЕОГРАФІЮ З УЧНЯМИ УКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДИ КУЛЬТУРНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ «СВІТЛИЦЯ» В ПОРТУГАЛІЇ 🇺🇦🇵🇹

Сьогодні друга річниця повномасштабної війни в Україні, але наша відданість і відвага в цей важкий час є надзвичайною. Навчання, волонтерство, захист та виховання – це важливі складові нашої боротьби.
Вже третій рік доцентка Ірина Закутинська разом із студентами кафедри географії та природознавства проводять online-уроки для учнів української громади, культурно-освітнього центру «Світлиця» в Португалії. В рамках виробничої педагогічної практики студент кафедри географії та природознавства Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Богдан Макогнюк провів online-урок на тему: «Країни Америки». В ході уроку були застосовані інноваційні методи навчання. Урок супроводжувався презентацією, яка була наповнена картографічними та статистичними матеріалами. Такий досвід для наших студентів є надзвичайно цінним, оскільки він не лише закріплює теоретичні знання, отримані студентами у ЗВО, а й розвиває
компетентнісний підхід викладання географії.
На завершення нашої зустрічі директорка культурно-освітнього центру “Світлиця”, Любов Тадеївна Піхо підвела підсумки та подякувала всім за активну участь та вклад у нашу спільну освітню діяльність. Віталій Ковальчук, як вчитель географії зазначив, що під час проведення уроку використана сучасна методика викладання географії, а також застосовано інноваційні освітні технології. Такий підхід допомагає зробити навчання цікавішим і ефективнішим для учнів культурно-освітнього центру «Світлиця».
Доцентка Ірина Закутинська та студенти кафедри географії та природознавства демонструють, що освіта й підтримка не знають кордонів.
ПРАЦЮЄ, НАВЧАЄМО, ПЕРЕМАГАЄМО🇺🇦🌎📚