Кафедра географії та природознавства вітає новообраного профорга Факультету природничих наук – студента групи СОГ-21 Петра Накладюка

22 листопада 2018 на Факультеті природничих наук відбулися вибори профорга, який представлятиме інтереси студентів у профспілковій організації університету!

Зі вступним словом виступив декан Факультету Случик Віктор Миколайович, який закликав студентів відповідально та свідомо віднестися до виборів голови студентського профкому та зробити свій свідомий, конструктивний та правильний вибір!

За результатами відкритого голосування серед активу студентів Факультету природничих наук перемогу здобув Петро Накладюк – студент групи СОГ-21, спеціальності Середня освіта (географія).

Вітаємо новообраного голову студентського профбюро Факультету природничих наук Накладюка Петра Петровича та бажаємо йому успішних досягнень на шляху реалізації студентських молодіжних програм, компромісних рішень, творчої команди та завзятості!!!

Нагадаємо,  профспілкова організація студентів Факультету природничих наук є одним з підрозділів Профкому студентів – профспілкової організації студентів Прикарпатського університету. Це добровільна неприбуткова організація студентів та аспірантів університету, метою якої є представництво, здійснення та захист учбових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки.

До складу Профспілкової організації студентів Факультету природничих наук входять: голова профбюро, 2 заступники голови профбюро та по одному профоргу з кожної академічної групи.