СТУДЕНСТВО НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ОН-ЛАЙН СЕМІНАРІ З РОЗРОБКИ ТУРИСТИЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЕСТИНАЦІЙ

Студенти кафедри географії та природознавства Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника переконані, що незважаючи на карантин та дистанційну форму навчання  можуть розвиватись, адже пари є цікавими і пізнавальними.

24.10.2020 під час лекційних занять студенти групи Г-41 та НПЗ-41 разом із доц. Іриною Іванівною Закутинською долучились до Всеукраїнського он-лайн семінару з розробки туристичних продуктів дестинацій. Семінар був проведений з підтримки Національної Туристичної Організації України. Спікерами якого були: Марія Юхновець, Іван Ліптуга та Mathias Brandt.

Студенти  звернули увагу на те, що географія локацій якими цікавиться сучасний турист досить широка, а саме: Івано-Франківська обл, Закарпатська обл, Львівська обл, Чернівецька обл, Тернопільська обл, а також Українські Крапати та Південь України. Студенти нашої кафедри мають змогу розвивати туризм на місцевому рівні. Під час он-лайн семінару було продемонстровано прямі рекламні тури в Українську Бесарабію, зокрема її досліджено в гастрономічному напрямку і Закарпаття. Також завдяки доповіді Mathias Brandt студенти мали змогу почути досвід Європи (на англійській мові), а саме Німеччини в розвитку туристичних продуктів і туризму в загальному.