Профорієнтація в Ліцеї № 21 імені Євгена Коновальця Івано-Франківської міської ради

19 березня 2024 року проведено профорієнтаційні зустрічі з випускниками 11 класів Ліцею № 21 імені Євгена Коновальця.

Профорієнтаційні бесіди супроводжувалися у вигляді відкритого діалогу з інтерактивними елементами. Захід був проведений під керівництвом:

  • Івана Івановича Плеця, відповідального секретаря Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника;
  • Наталії Володимирівни Бєлової, заступниці декана Факультету природничих наук, доцентки кафедри географії та природознавства;
  • Андрія Івановича Червінського, відповідального секретаря відбіркової комісії Факультету природничих наук, доцента кафедри географії та природознавства.

В рамках програми профорієнтації працівниками університету проводяться різноманітні заходи, які допомагають учням краще зрозуміти свої інтереси, здібності та можливості на ринку праці. Учні ознайомилися з актуальними освітніми програмами Факультету природничих наук, унікальними можливостями для студентів у частині академічної мобільності та стипендіальних програм, а також особливостями вступу в 2024 році.

Проєкт «Університет для учнів», спрямований на допомогу школярам у виборі майбутньої професії, отримав широку підтримку серед вчителів, учнів та батьків. За словами багатьох учнів, програма профорієнтації допомагає їм краще розуміти свої потреби та уподобання, вибирати кар’єрний шлях, що відповідає їхнім амбіціям та цілям.

Профорієнтаційна зустріч у Ліцеї № 21 є важливим кроком у підготовці молоді до вступу в доросле життя та професійної кар’єри!