Зустріч з випускниками Ліцею імені Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту “Університет для учнів”

15 березня 2024 року проведено цикл профорієнтаційних зустрічей з учнями 10-11 класів Ліцею імені Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради, протягом яких мали змогу поспілкуватися з шістьма групами старшокласників, серед числа яких налічувалося понад 90 учнів.

Профорієнтаційний захід був проведений під керівництвом Івана Івановича Плеця, відповідального секретаря Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника  та Наталії Володимирівни Бєлової, заступниці декана Факультету природничих наук, доцентки кафедри географії та природознавства.

Ліцей імені Івана Пулюя, з його природничо-математичним спрямуванням, стежить за останніми досягненнями у світі науки і технологій. Тому для учнів цікавою та змістовною була тема обговорення наукових здобутків Факультету природничих наук. Учні приємно вражені розмаїттям напрямків досліджень, які ведуться на факультеті.

Для багатьох випускників Факультет природничих наук є пріоритетом номер один для подальшого навчання та кар’єри. Вони прагнуть долучитися до колективу дослідників, які працюють над вирішенням найважливіших наукових проблем сьогодення.

Випускники ознайомилися з різноманітністю освітніх програм, можливостями для професійного та особистісного розвитку студентів, програмами подвійних дипломів, особливостями вступу в 2024 році та нововведеннями цьогорічної вступної кампанії.

Зустріч з випускниками у рамках проєкту “Університет для учнів” підкреслила важливість підтримки та підготовки молоді до подальшого навчання та професійної діяльності.

Ми пишаємося зацікавленістю випускників і віримо у їхній яскравий та успішний майбутній шлях розвитку в стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника!