ГЕОГРАФИ ВИВЧАЮТЬ ПОТЕНЦІАЛ ЗАСТОСУВАННЯ ГРАНТОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

Студенти Кафедра географії та природознавства ПНУ ім.Василя Стефаника спеціальності Середня освіта. Географія Зорій Тетяна, Макогнюк Богдан та Добрянська Анна-Марія мали прекрасну можливість навчатися Школа ґрантового менеджменту для студентів. Навчання організоване координаторами Тепле Місто / Teple Misto міста, зокрема Ірина Стасюк .
Впродовж двох днів навчання було досить насиченим. Першого дня познайомилися з громадськими ініціативами та про їх вплив на життя міста. Навчилися працювати з людино орієнтованим дизайном та розробляти кола зацікавлених сторін та комунікаційного плану проекту, а також формувати мету та очікувані результати проєкту. Другий день навчання розпочався із зустрічі з Яриною Микитин, яка презентувала успішний проєкт «Читай» і книжковий клуб, як успішну ініціативу.
Продовжили працювати над концепцією свого проєкту та складанням бюджету. На завершення презентували власний проєкт, після чого отримали відповідні сертифікати.
Навчання в школі дало розуміння, як перетворити ідею в проєкт та реалізувати його, знання з бюджетування та ведення проєкту, навички дизайн-мислення.