Студентська мандрівка до Львова

Студенти географи 4 курсу разом з академнаставником Бєловою Наталією Володимирівною здійснили захопливу подорож до культурної столиці України – Львова. Поїздка стала незабутнім досвідом для молоді, сповненою нових вражень та відкриттів.

Учасники подорожі відвідали найвидатніші історичні пам’ятки міста, такі як неоготичну церкву Св. Ольги і Єлизавети, Архикафедральний собор святого Юра, Будинок вчених, Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Вірменський кафедральний собор, Домініканський собор, Арсенал, Високий Замок і поринули в атмосферу старовинного європейського міста.

Студенти насолоджувалися місцевими делікатесами на Площі Ринок, спробували каву в знаменитих львівських кав’ярнях та прогулялися вуличками, переповненими творчими майстернями й веселою атмосферою.

Такі події стають важливими моментами для студентів, допомагаючи їм не лише розширити свої знання, а й збагатити життєвий досвід та розвинути культурну свідомість. Відтак, поїздки до культурних центрів України, як Львів, стають невід’ємною частиною патріотичного виховання молодого покоління.